Holofilm

Vi kan konkludere, at museer har på nuværende tidspunkt en meget snæver målgruppe hvilket vi prøver på at ændre. Vores fremgangsmåde har været at finde noget der virkede nyt og spænende samt innovativt og interaktivt.

Der gik en del tid med at ideudvikle og finde noget der kunne tilfredsstille flest mulige, hvilket endte med at blive vores interaktive hologram bord. Så skulle vi se hvordan folk tog imod hele ideen med at det var et interaktivt hologram, og det må siges at have været en positiv tilbagemelding. Største delen af dem der blev spurgt havde samme tankegang som os i forhold til hvordan hologrammet skulle fremvises (som en stillesiddende forestilling eller stående interaktive). Som vi kunne se var de fleste mere til den kortere stående udgave som også var interaktiv. Hvilket gjorde at vi kunne forsætte med at kigge på hvordan en prototype skulle se ud. Til det har vi lavet en mini prototype af vores interaktive bord, dog på nuværende tidspunkt uden den interaktive del.

 

Prototypen blev udarbejdet af:

Ann-Sofie Krogstrup Mariager             Daniel Weber             Peter Uffelrnann                Thomas Christian Andersen