Augmented Reality App

Vi har udviklet en hi-fi prototype og dermed opnået det endelige produkt, der skal være med til at formidle det valgte hovedområde, væbnet for freden for børn mellem alderen 7-12 år. Vi er kommet frem til et installationskoncept, der omhandler et hotspot ved hver bastion, der er koblet til en applikation. Denne applikation registrerer ens enhed inden for en radius af 5 meter, når man er tæt på en bastion. Her vil man ved hjælp af applikationen opnå et detaljeret virtuelt billede tilbage fra den historiske tid. Brugeren er i stand til at kunne bevæge sin telefon fra den ene til den anden side, mens at billedet bevæger sig. Dette er der blevet gjort brug af medieteknologi.

Der er kommet med en masse god feedback på prototypen, som resulterer i at produktet fungerer fint for målgruppen, samt dem som har været med til at teste det. Dette er en god løsning, da den er god til at formidle historien for området, væbnet for freden for børn mellem alderen 7-12 år, på en sjov, innovativ og interaktiv måde.

Installations konceptet appellerer til en kombination af læringen for børn fra alderen 7-12 år, ved hjælp af smartphones og den fysiske verden. Problemet bliver derfor løst ved at inddrage børnene i det kulturelle på en god og lærerig måde og giver dem derfor en god oplevelse og et håb om at der kan komme flere besøgende på Fredericia Vold.

 

Prototypen blev udarbejdet af:

Anette Nicolajsen            Joanna Line de Place            Simon Darwin Hallas                       Solveig Leivdal Hagensen