Soldater Go!

Gennem Design Thinking processen har vi fundet frem til en optimal løsning, som skal gøre oplevelsen på Fredericia Voldene ekstraordinær for alle besøgende. Vores optimale løsning fungerer som en pakke med flere forskellige tiltag.

I pakken er der en udvidelse af den allerede eksisterende app ’’Museerne i Fredericia’’. Denne udvidelse indeholder spillet Soldater Go! og AR, som skal sætte den enkelte bruger tilbage i tiden, så de kan leve sig ind i historien. Med AR kan de guidede ture kombineres med en installation således at den mundtlige fortælling går ikke tabt, men at den får lov til at få effekt med understøttelse af de virtuelle virkemidler. Tilføjelserne til appen er ikke fysiske og vil derfor tilgodese klientens ønsker om at bevare det fredede område ved voldene. Den eneste fysiske installation vi foreslår at implementere på voldene er sten med QR-koder på, som skal dirigere den besøgende til museets app. Dog er denne installation ikke til ’fare’ for det fredede område, da den ikke skal graves ned, men blot kan placeres omkring voldene. Den anden fysiske installation er et vand eventshow som vi vil placere i vandet foran kasernen. Showet vil skabe en ekstraordinær oplevelse for både store og små, som kan nyde en kunstnerisk fortolkning af krigene d. 6 juli. Med disse idéer har vi skabt en løsning for hvordan de besøgende kan komme tættere på historien og samtidig selv få lov at interagere med den.

 

Prototypen blev udarbejdet af:

Amanda Birkholm Knudsen                Bilan Abdullahi Tahliil Jimale                          Milena Skovbjerg Hundt               Nida Sehrish Salam