Guide app

Ved brug af Design Thinking-metoderne, har vi skabt et koncept til en installation til Fredericia-voldene som er intuitiv, effektiv, sjov, og på samme tid fortæller relevant historie fra voldene med udgangspunkt i emnet “Væbnet for freden”, som netop omhandler bastionerne og voldene. Ved at lave research omkring historien bag voldene, samt andre installationer, har vi skabt en forståelse af, hvilket problem vi gerne vil løse. Vi har fået en langt bredere og mere dybdegående forståelse ved at lave en feltundersøgelse ude i Voldene og på Kongernes Jelling. Vi har behandlet og vurderet al den information og inspiration, og begyndt at generere idéer. Ved at lave og teste adskillige Lo-Fo prototyper, har vi udvalgt en enkelt idé, og gået videre med persona og scenarie og Hi-Fi prototyper.

Vores Lo-Fi prototyper af produktet er simple sketches på papir. Her fik vi udarbejdet et godt og meget simpelt brugerinterface, som gør at App’en opfylder vores mål, som er baseret på vores research og personaer.

Efter adskillige lo-fi prototyper, fik vi udarbejdet vores Hi-Fi-prototype, som vi synes repræsenterer det endelige produkt meget præcist. Vores underspørgsmål “hvilke teknologier og løsninger er nødvendige for at opnå et visuelt imponerende produkt?” og “hvilke teknologier er nødvendige for at opnå et et interaktivt, intuitivt og effektivt produkt?” blev også besvaret ved brug af disse metoder. De nødvendige teknologier er AR, som indebærer en smartphones kamera, GPS og andre sensorer, som telefonen bruger til at registrere dens lokation. Samme teknologier bruges til at gøre produktet interaktivt og intuitivt.

Appen er skræddersyet så alle aldersgrupper kan bruge den. Den fortæller historien bag Fredericia voldene til et langt bredere publikum.

 

Prototypen blev udarbejdet af:

Daniel Lüchau              Elias Sassersen              Maria Dyrby Carlson              Semanur Køkten